Čisto rastlinsko želirno sredstvo za sadne namaze, lite torte, zelenjavno ali na rezana odporna živila. Popolna alternativa želatini. Vsebina: 30 g 3,5 g ustreza...
Iz nadzorovane ekološke pridelave. Uživanje ajdovih jedi ima v Sloveniji stoletno tradicijo in prav vsaka pokrajina ima svojo tradicionalno jed iz ajde.
Bio ajdov polnozrnati zdrob pridobljen z mletjem iz ekološke ajde. Lahko nadomesti pšenični ali pirin zdrob. Primeren za izdelavo cmokov, peciva, narastkov, pogač.. Sestavine: 100%...
Ajdova moka je odlična za žgance, štruklje ali palačinke... Iz ajdove moke lahko spečemo tudi kruh. Po želji iz samo ajdove moke ali z dodatkom kake druge npr. krušne ali bele moke.
Bučna semena lahko uživamo kot prigrizek ali dodatek k ostalim jedem: solatam, omakam, jih dodamo v zmes za kruh ali druge pekovske izdelke, v presne sladice, smoothije, jih posipamo na kosmiče za zajtrk...Semena niso pražena
Čičerika spada med stročnice, ki jih zaradi visoke hranljivosti, enostavne priprave, široke dostopnosti in vsestranske uporabnosti vse bolj cenimo. V osnovi je brez glutena. Pakirana ...
Čičerikino moko uporabljamo predvsem za paniranje zelenjavnih in žitnih polpetov, prav tako pa lahko paniramo tudi ribe, lignje ali mesne medaljone. Čičerikina moka, ki je...
bio puding čokolada, brez glutena, brez laktoze, vegansko. Od 500 ml mleka ali katerega drugega rastlinskega napitka odvzemite 6 jedilnih žlic, jih dajte v skledico skupaj...