📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
No products in the cart.
Kamutov zdrob je lepe rumene barve in prijetnega okusa, zato je odličen kot dodatek pri peki peciva. Uporablja se tudi za pripravo grisa in jušnih žličnikov.
Iz koruznega zdroba lahko pripravimo koruzne žgance ali polento. Zdrob je zelo dober tudi za zgoščevanje juh in kot dodatek peki peciva.
Iz koruznega zdroba lahko pripravimo koruzne žgance ali polento. Zdrob je zelo dober tudi za zgoščevanje juh in kot dodatek peki peciva.
Iz kontrolirane ekološke pridelave. Iz stare sorte koruze-Trdinke, rasle na slovenskih tleh. Pakirano po 500g.
Pirin zdrob lahko uporabimo za pripravo grisa, žličnikov za juho, kot prilogo ali iz njega pripravimo odličen narastek.
Proseni zdrob je mlet iz prosene kaše v našem mlinu na kamenu. Najpogosteje se uporablja za pripravo grisa. Kuha se 5 minut ob stalnem mešanju. Zdrob se lahko uporablja tudi za žličnike in druge priloge.
100% pšenični zdrob
Vsestranski
Vir vlaknin in beljakovin
Za peko kruha, izdelavo testenin ipd.
Pšenični zdrob se uporablja za pripravo gresa, jušnih žličnikov, kot dodatek peki peciva….
051 648 559
info@eko-moka.si
Ponedeljek - petek: 09:00 - 16:00
V naši spletni trgovini lahko plačate:
> Z gotovino po povzetju
> S karticami
> Preko TRR
> Paypal
Vprašajte nas za podrobnosti.