📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€

No products in the cart.

Semena

Pokaži

Bio bučno seme-250 g

6,50 

Bučna semena lahko uživamo kot prigrizek ali dodatek k ostalim jedem: solatam, omakam, jih dodamo v zmes za kruh ali druge pekovske izdelke, v presne sladice, smoothije, jih posipamo na kosmiče za zajtrk…Semena niso pražena

V košarico

Bio konoplja oluščena

8,90  +

Iz nadzorovane ekološke pridelave. Seme oluščeno iz industrijske konoplje.

Izberite možnosti

Bio laneno seme-250g

5,10 

Lanena semena so vsestransko uporabna in jih lahko preprosto vključimo v dnevno prehrano. Pred uporabo jih je za lažjo presnovo dobro zmleti. Dodajamo jih v jutranje kosmiče ali mueslije, v jogurt, v smoothie, posipamo v kremno juho ali na solato. Lahko jih dodamo v razne zmesi za pripravo pečenega ali presnega testa in peciva ter pripravo domače granole.

V košarico

Bio mešanica semen 500g

9,99 

Bio mešanica semen 500g vsebuje: bio lanena semena, bio bučna semena, bio sončnična semena in bio sezam. Uporablja se pri peki kruha ali kot prigrizek.

V košarico

Bio sezam-250g

3,99 

Iz kontrolirane ekološke pridelave. Pakirano po 250g.

V košarico

Bio sončnično seme-250g

3,90 

Sončnična semena so vsestransko uporabna in jih lahko preprosto vključimo v dnevno prehrano kot dodatek ali za popestritev jedi. Običajno se posipajo po solati, kosmičih, muslinih…, se dodajo testu za peko kruha, v namaze, samotije, razne presne sladice ipd. Semena so še posebej okusna in lažje uporabna, če so popečena na ognju brez olja in nato rahlo zmleta v možnarju.

V košarico