Moka

Pokaži
Placeholder for ajax description replacement

Bio pšenična bela moka

2,20  +

Iz samega jedra zrna pšenice dobimo belo moko, ki je univerzalno uporabna za pripravo sladic, raznega pekovskega peciva ter peciva iz kvašenega in vlečenega testa.

Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Bio pšenična krušna moka

1,90  +

Pšenična krušna moka se uporablja za peko črnega kruha in drugih pekovskih izdelkov. V kombinaciji z drugimi mokami se lahko uporablja tudi za pripravo peciva, potic, keksev… in drugih pekovskih izdelkov.

Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Bio pšenična ostra moka

2,90  +

Iz nadzorovane ekološke pridelave. Ima večje delce od gladke in je bolj rumenkasta, vendar še vedno bela. Pri pripravi testa potrebujemo več vode, testo počasneje vzhaja. Primerna je za izdelavo krhkega peciva, žličnikov, njokov, palačink, za zgoščevanje omak in juh.

Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Bio pšenična polnozrnata moka

1,70  +

Polnozrnata pšenična moka je mleta iz celega zrna pšenice. Uporablja se predvsem za peko domačega kruha, odlična pa je tudi za peko drugih pekovskih izdelkov, keksov in sladic.

Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • 10KG
  • 5KG
  • 750G

Bio ržena polnozrnata moka

2,90  +

Ržena moka se najpogosteje uporablja za peko kruha. Ker se iz ržene moke kruh težje zamesi, zato se peki kruha običajno dodaja kaka druga moka, npr. pšenična polbela moka ali pirina polbela moka. Testo iz ržene moke je temnejše, bolj čvrsto in posebne arome. Kruh iz rži je bolj kompakten in ima daljšo obstojnost ter se ne pokvari tako hitro kot običajni kruh. Rženi kruh je tudi bolj nasiten od navadnega pšeničnega kruha

Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka