📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€

Moka

Pokaži

Ponosno predstavljamo obsežno paleto organsko pridelanih mok, vključno s pšenično, pirino, rženo, ajdovo, koruzno in številnimi drugimi vrstami – brez umetnih dodatkov in gensko spremenjenih organizmov (GSO). Naša raznolika ponudba bio eko moke vam omogoča ustvarjanje najrazličnejših jedi, ki bodo navdušile vaše brbončice in poskrbele za vaše zdravje. Odkrijte našo široko izbiro visokokakovostnih mok in se prepustite kulinarični raznolikosti, ki jo ponujajo.

Bio ajdova moka

3,50  +

Ajdova moka je odlična za žgance, štruklje ali palačinke… Iz ajdove moke lahko spečemo tudi kruh. Po želji iz samo ajdove moke ali z dodatkom kake druge npr. krušne ali bele moke.

Izberite možnosti

Bio ječmenova moka

5,10 

Iz nadzorovane ekološke pridelave.

V košarico

Bio khorasan moka 500g

3,90 

Fino mleta moka je odlična predvsem za pripravo keksov in raznega peciva, lahko pa se uporablja tudi za peko kruha. Kruh naredimo enako kot iz pirine ali pšenične moke. Lepo vzhaja, je le malo gostejši, a zelo okusen.

V košarico

Bio koruzna moka-750g

2,50 

Koruzna moka,mleta iz stare sorte koruze-trdinke je prijetnega vonja in lepe rumene barve. Običajno jo kombiniramo s kako belo ali polbelo moko za peko kruha, pripravo palačink, ali drugega peciva. Pred pripravo koruznega kruha je potrebno moko najprej popariti, ohladiti in šele nato zamesiti.

V košarico

Bio mandljeva moka 300g

Original price was: 9,25 €.Current price is: 8,80 €. V košarico

Bio ovsena moka-500g

3,50 

Ovsena moka se najpogosteje dodaja peki piškotov in drugega peciva ter v kombinaciji z drugimi mokami za peko kruha.

V košarico

Bio pirina bela moka

4,90 

Iz samega jedra zrna pire dobimo pirino belo moko, ki je univerzalno uporabna za pripravo sladic, raznega pekovskega peciva ter peciva iz kvašenega in vlečenega testa.

V košarico

Bio pirina krušna moka

3,50  +

S posebnim mletjem pire, ki je stara vrsta pšenice, se pridobi krušna moka, ki je po strukturi nekoliko finejša od polnozrnate, je pa še vedno temne barve. Uporablja se samostojno za peko kruha, peciva, slaščic…, lahko pa se doda rženi polnozrnati moki za peko domačega kruha.

Izberite možnosti

Bio pirina polnozrnata moka

3,50  +

Pirina polnozrnata moka je moka mleta iz celega zrna pire, ki je stara vrsta pšenice. Uporablja se za peko kruha in peciva.

Izberite možnosti

Bio prosena polnozrnata moka-500 g

3,90 

Proseno moko dodajamo drugim mokam pri peki kuha, pripravi peciva, palačink…

V košarico