📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€
No products in the cart.
Ajdova kaša-hladno luščena, je odlična kot priloga glavni jedi, za hladno solato, za ajdovo juho, …
ječmenova kaša-ješprenj najprej namočite čez noč, nato ga skuhajte. Kuhan ječmen lahko uporabite v solati, kot prilogo, iz njega lahko pripravite polpete ali ga tradicionalno skuhate v enolončnici
Ovsena kaša, ki je oluščeni oves, se uporablja kuhana kot prilogo glavni jedi, za pripravo polpetov ali drugih jedi kot nadomestilo za riž.
Pirin rižek je oluščena in rahlo obrušena ekološka pira, ki je stara vrsta pšenice. Odlično bo nadomestila jedi iz riža. Uporablja se v rižoti ali kot samostojna jed. Čas kuhanja je približno 25 minut, namakanje pa ni potrebno.
Proseno kašo oziroma oluščeno proso pripravimo kuhano na mleku ali vodi kot samostojno jed, lahko pa pripravimo rižoto, narastek, jo kuhano dodamo v hladno solato ali pa kot zakuho v juho
051 648 559
info@eko-moka.si
Ponedeljek - petek: 09:00 - 16:00
V naši spletni trgovini lahko plačate:
> Z gotovino po povzetju
> S karticami
> Preko TRR
> Paypal
Vprašajte nas za podrobnosti.