- bio puding vanilija,
- brez glutena,
- brez laktoze,
- vegansko.
- 500 ml rastlinske pijače / mleka
- 3-4 žlice surovega trsnega sladkorja ali drugega suhega sladil
Pripravka:
Do gladkega premešajte približno 100 ml tekočine z vsebino vrečke. Preostalo tekočino prinesite v vrelo s suhim sladilom. Dodajte mešani prašek. Kuhanje pri nizki temperaturi 2 minuti, mešanje. Vaniljev puding dajte v sklede in pustite, da se ohladi.
Napitnina: Topel puding napolnite v majhna očala, pustite, da se ohladi in pade na krožnik. Obdeluj s temnimi čokoladnimi čipsi in sadjem, narejeno! Ali pa uživajte v vaniljevem pudingu z eno od naših slastnih sladičevih omak, na primer jagode ali čokolade.
Namig: Doslednost se lahko razlikuje pri uporabi nekaterih rastlinskih pijač (.B riževe pijače).