📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€

No products in the cart.

Bio laneno seme-250g

Lanena semena so vsestransko uporabna in jih lahko preprosto vključimo v dnevno prehrano. Pred uporabo jih je za lažjo presnovo dobro zmleti. Dodajamo jih v jutranje kosmiče ali mueslije, v jogurt, v smoothie, posipamo v kremno juho ali na solato. Lahko jih dodamo v razne zmesi za pripravo pečenega ali presnega testa in peciva ter pripravo domače granole.

5,10 

Izdelek je lahko pri vas že v sreda, 22.05

Slovenski izdelki

Vrhunske sestavine

Enostaven nakup

Široka izbira

Lanena semena se dodajajo v jutranje kosmiče, musline, jogurt, smoothieje… Uporabljajo se kot dodatek pri peki ter pripravi domače granule.
Pred uporabo jih je dobro zmleti.
Sestavine: 100 % lanena semena iz ekološke pridelave
Shranjujte v suhem prostoru in zaščitite pred toploto in svetlobo.
Poreklo: Slovenija

Lan je rastlina, ki v pomladnih mesecih obogati polja s svojimi modro-vijoličnimi cvetovi, ki privabljajo ne le poglede ljudi, pač pa tudi čebele, črmlje… V poletnih mesecih se ti cvetovi oblikujejo v zlato rjave šopke, v katerih se skrivajo drobna semena temno rjave barve. Iz lanenih semen se v postopku hladnega stikanja pridobiva tudi olje, ki se prišteva med ena najboljših rastlinskih olj. Olje ima prijeten oreškast okus, je pa zelo občutljivo na zrak in svetlobo, zato je potrebna pri hrambi in uporabi dodatna pazljivost.

Teža 500 kg
Hranilne vrednosti

povprečna hranilna vrednost na 100 g izdelka Energijska vrednost 2234 kJ / 534 kCal Maščobe 42,2 g od tega nasičene maščobe 3,7 g Ogljikovi hidrati 29 g od tega sladkorji 1,6 g Vlaknine 27,3 g Beljakovine 18.3 g Soli 0,03 g

Poreklo

Slovenija: eko kmetija

Priporočamo tudi:

Bio laneno seme-250g

5,10