📦 BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 50€

No products in the cart.

Bio kokosova moka (fini kosmiči) 300g

3,90 

Izdelek je lahko pri vas že v torek, 23.07

Slovenski izdelki

Vrhunske sestavine

Enostaven nakup

Široka izbira

Bio kokosova moka (fini kosmiči) iz kontrolirane ekološke pridelave je odlična alternativa žitnim mokam. Še posebej je izvrstna pri pripravi vseh vrst sladic ali kot dodatek sadnim napitkom..

Sestavine: 100°kokosova moka

OSNOVNI PODATKI: Bio kokosova moka je izdelana iz ekološko pridelanih kokosov, plodov kokosove palme. Kokosovo meso posušijo pri nizkih temperaturah, mu odvzamejo maščobo in fino zmeljejo. Kokosova moka nravno brez glutena in ima nizek glikemični indeks, zato je odlična alternativa za vse, ki ne uporabljajo pšenične ali drugih žitnih mok.

UPORABA: Bio kokosova moka je vsestransko uporabna pri peki zdravju prijaznih sladic. Uporabite jo lahko tudi za napitek: moko vmešajte v vodo, sok, smoothie ali čaj.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: V receptih pšenično ali katerokoli drugo žitno moko enostavno zamenjajte s kokosovo in v zmes dodajte malo več vode. Prav tako se priporoča, da v primeru peke s kokosovo moko uporabite več jajc. Po odprtju izdelek dobro zaprite in hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj bo tako izdelek ohranil svojo kvaliteto tudi po odprtju.

Teža 0,500 kg

Priporočamo tudi:

Bio kokosova moka (fini kosmič...

3,90